Industrial Studios gaat door in 2022

In 2021 heeft Industrial Studios meer dan het dubbele aantal opdrachtgevers mogen verwelkomen ten opzichte van het jaar ervoor. Van online awardshows tot webinars en van bijscholingsdagen tot teampresentaties. Ook vonden er in de studio een groot aantal hybride events plaats, tot wel 300 fysieke bezoekers. Een jaar waar we trots op zijn en waar we veel energie uit halen. Benieuwd hoe ons jaar eruitzag in beeld? Bekijk de terugblikvideo van 2021.

Deze positieve energie nemen we mee naar 2022, want Industrial Studios staat niet stil aankomend jaar!

Wij gaan verbouwen!

Met twee succesvolle jaren achter de rug en het permanente karakter van het concept pakt Industrial Studios door in 2022. De huidige studiolocatie in Gebouw KB op Industriepark Kleefse Waard (IPKW) krijgt een grondige verbouwing. Hierbij krijgen vooral de faciliteiten een flinke update voor meer comfort voor opdrachtgevers en bezoekers. Hét kenmerk van de studio: de industriële uitstraling blijft behouden. Daarnaast blijft ons serviceniveau hoog en zullen we onze opdrachtgevers ook in de nieuwe studio volledig ontzorgen.

Tijdelijk een nieuwe plek
Tijdens de verbouwing – vanaf 1 februari a.s. – zal de studio vanuit een naastgelegen pand, Gebouw LB, op IPKW operationeel zijn. Deze plek heeft dezelfde look and feel, service en diensten als de huidige studio, met een maximale capaciteit voor 75 personen (zonder 1,5m afstand). Houd onze social media in de gaten voor updates over de verhuizing en verbouwing!

Impressie van de tijdelijke studio in Gebouw LB op IPKW