Het afgelopen najaar konden we de studio optimaal gebruiken voor verschillende online, fysieke en hybride events. Groot of klein: van 70 gasten tot ruim 300 gasten fysiek aanwezig in de studio. Studenten, werknemers, gemeentes en innovatieve mkb’ers zijn de afgelopen maanden naar de studio op Industriepark Kleefse Waard afgereisd. Samen met Nightlife Productions hebben we ervoor gezorgd dat dit in goede banen werd geleid.

De nieuwe maatregelen zorgen voor de nodige aanpassingen, maar door de flexibiliteit van de studio kunnen we elk event Corona-proof inrichten. Neem bij vragen contact met ons op.

Techrede
De scholen waren nog maar net begonnen, maar de studenten van vier technische universiteiten (de Aanjagers van Technologie) stonden al op de stoep van de studio met het hybride event van de Techrede. In de studio was er ruimte voor 100 gasten om samen te lunchen en te netwerken. Voor de fysieke bezoekers werd er ’s middags een matchmakingsessie georganiseerd.

Tijdens dit event spraken studenten van de vier technische universiteiten de Techrede 2021 uit. Ze keken terug op de Transitietour die zij door Nederland hebben gemaakt en deelden de technologische oplossingen om transities te versnellen en om te zetten in actie. Bekijk hieronder de aftermovie:

Alliance Automotive Group
Alliance Automotive kwam afgelopen jaar twee keer in de studio om middels een online event alle managers op de hoogte te stellen van de plannen voor het komende jaar. Dit keer was de meeting in hybride vorm met ongeveer 70 collega’s die fysiek de studio bezochten en 150 collega’s die online meekeken. Vanuit Frankrijk werd een CEO ingebeld om zijn visie te vertellen over 2025.

Gelders Energie Akkoord
Verschillende opnames en uitzendingen voor het Gelders Energie Akkoord hebben al plaatsgevonden in de studio. Eind september werd er een werksessie en masterclass gehost door Erik Lelieveld ter voorbereiding op de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. Door middel van presentaties en een paneldiscussie werd het stappenplan uitgelegd voor het nut en de noodzaak van maatschappelijke eigendom en tendermethode Bekijk hier de livestream terug.

OostNL
OostNL organiseerde het eindevent van Digipro bij ons in de studio. Vanaf 1 mei 2017 loopt het project speciaal voor innovatieve mkb’ers in Europa. Bij Digipro draait het om digitale transformatie van producten, productieprocessen en bedrijfsmodellen. Na 4 jaar kwam er een eind aan dit project en zijn er ongeveer 360 ondernemers in het Nederlands-Duitse grensgebied geholpen. Het 4 jaar grensoverschrijdend samenwerken en innoveren leidde tot meer dan 60 digitale innovaties.

De Beste Innovatie, de Beste Grensoverschrijdende samenwerking en het Beste Digitaliseringsproject werden uitgereikt tijdens de awardshow aan het eind van de uitzending. Dit zorgde voor een feestelijk en spectaculair beeld voor de aanwezige én voor de online kijkers! Bekijk hieronder de aftermovie:

AEBR
Association of European Border Regions (AEBR) vierde het 50 jaar werken aan een succesvol grensoverschrijdende samenwerking! Ongeveer 300 gasten waren aanwezig in de studio die een andere inrichting had gekregen. In de grote hal waar de studio zich normaal bevindt was nu een groot netwerkplein met schermen om de spectaculaire opening te zien. De studio zelf was verplaatst naar een tweede, naastgelegen (industriële) hal waar een hybride talkshow plaatsvond. In een derde ruimte werd een fysieke key-note presentatie gegeven. Twee domes werden gebruikt om in kleinere groepjes workshops te volgen.

Bij Industrial Studios staan we nooit stil en zijn we altijd wel bezig met uitzendingen of het verder ontwikkelen van de studio. Benieuwd naar alle events die nog komen? Houd dan onze socials in de gaten!

Jouw online, fysieke of hybride event bij Industrial Studios? Bekijk onze website voor meer informatie en mogelijkheden!
?? industrialstudios