De eerste events hebben inmiddels plaatsgevonden vanuit de Industrial Studios in Gebouw LB op Industriepark Kleefse Waard (IPKW). Vanaf 1 februari is dit het tijdelijke onderkomen voor de studio, totdat de nieuwe plek in Gebouw KB verbouwd en beschikbaar is. Benieuwd hoe de studio er nu uitziet? Check de video voor een sfeerimpressie.

Technische mogelijkheden
De nieuwe studio beschikt wederom over alle technische mogelijkheden die je maar wenst. Van inbellers die last-minute toch niet aanwezig kunnen zijn tot interactieve uitzendingen voor zowel publiek in de zaal als de kijker thuis. De ruimte is weliswaar iets kleiner, maar op beeld krijg je die indruk niet. Door inzet van een crane of camera-slider kunnen we mooie afstand-shots maken. Rondom het podium is er iets minder ruimte, daarom hebben wij er voor gekozen om meer gebruik te maken van op afstand bestuurbare camera’s (PTZ camera’s) welke dezelfde beeldkwaliteit leveren.

Break-out-rooms
Sinds kort beschikt Industrial Studios ook over separate break-out-rooms. Deze ruimtes zijn geschikt voor groepen van 1 tot 10 personen en bevinden zich in hetzelfde gebouw.
De ruimte kunnen wij voorzien van een scherm, camera en audiovoorziening. Zo kun je als spreker aanwezig zijn in de uitzending in de studio, maar aansluitend ook deelnemen in een deelsessie als moderator.