Op Industriepark Kleefse Waard (IPKW) wordt hard gewerkt aan de duurzaamste industriële eventlocatie van Oost-Nederland. Na een periode van plannen maken, samen met onze partners; projectontwikkelaar Schipper Bosch, architectenbureau Space Encounters en natuurlijk IPKW, is de bouw van de duurzaamste industriële eventlocatie van Oost-Nederland gestart!
Onze nieuwe locatie staat volop in de steigers en de contouren worden steeds duidelijker zichtbaar. Het is daarom de hoogste tijd onze plannen, waar wij zo hard aan gewerkt hebben en trots op zijn, naar buiten te brengen.


Eindeloze mogelijkheden
De nieuwe eventlocatie realiseren we in het volledig herontwikkelde Gebouw KB, binnen het Connectr Innovatielab. Hier komen onderwijs, onderzoek en bedrijfsleven samen om te werken aan energieoplossingen voor morgen. Events vinden plaats op dé plek waar het gaat over innovatie en duurzaamheid. De eventmogelijkheden zijn eindeloos door de diversiteit aan ruimtes en flexibiliteit. Zo vormen de originele betonnen pilaren het skelet waar de plenaire zaal, het eventplein, subruimtes en de diverse vergaderruimtes omheen zijn ontworpen. Door grote robuuste schuifwanden zetten we het eventplein en de plenaire zaal straks gecombineerd in waardoor er ruim 1.000m2 aan eventruimte ontstaat. De hoge betonnen plafonds met grote dakramen over de gehele lengte zorgen hier voor sfeervol daglicht, maar ze zijn ook volledig te verduisteren voor bijvoorbeeld een energieke show. Lees hier meer over de verschillende eventruimtes die we realiseren en die eind Q1 2024 ingezet worden!

Sneak Peek
Een kleine groep betrokken professionals en relaties ontving eind maart als eerste een ‘sneak peek’ van alle plannen. Samen met hen brachten we een site visit. Het enthousiasme van de groep groeide zichtbaar. Benieuwd hoe Events.nl kwam tot de volgende conclusie: “En dat maakt Industrial Studios op Industriepark Kleefse Waard tot een buitengewoon interessante en levendige setting voor een evenement.”? Lees hun verslag van het bezoek en de waardevolle meedenk-sessie op events.nl.

Mogelijkheden in 2024
Je event voor 2023 organiseren we natuurlijk graag op onze huidige locatie. Ben je benieuwd naar de uitgebreidere en nieuwe mogelijkheden voor 2024? Ga naar ons aanbod 2024. Of neem contact op met Cas of Robert via info@industrialstudios of 026 362 92 12.

Wil je niets missen van de ontwikkelingen van de nieuwe eventlocatie? Volg ons op de voet en meld je aan voor onze nieuwsbrief.