SIDN Inspire - 26 november, 15:30 - 17:30 uur

SIDN Inspire - 26 november, 15:30 - 17:30 uur

Welkom bij SIDN Inspire een livestream-event over trends en kansen.

Op 26 november om 15:30 uur zal SIDN Inspire hier live te volgen zijn. Vanuit Industrial Studios gaan we het gesprek aan met een aantal gerenommeerde experts, zoals Jaya Baloo (cybersecurity-expert), Mathijs Bouman (journalist, econoom), Farid Tabarki (trendwatcher) en Mirjam Bink (Co-Founder / Vicevoorzitter ONL voor Ondernemers) over de invloed van de huidige situatie op onder andere onze economie, digitale infrastructuur, hosting en (cyber)security. Daarnaast kijken we ook vooruit, wat gaat de toekomst ons brengen, wat betekent dit voor de branche en welke kansen biedt dit voor ondernemers?

Spelregels SIDN Inspire:  

Handige afspraken vooraf 

  • De stream is live te volgen via Vimeo.  
  • Het inhoudelijke programma start om stipt 15:30 uur en duurt tot circa 17:30 uur.  
  • Stel je vragen aan de tafelgasten tijdens de livestream via de chatfunctie. Een moderator beheert de vragen en zal telkens enkele vragen uit de chat selecteren en voorleggen aan de tafelgasten.  
  • We maken daarnaast ook gebruik van Mentimeter. Zorg dat je een mobiele telefoon bij de hand hebt, hiermee kun je inloggen en meedoen aan vragen, stellingen en polls die live worden uitgezonden tijdens de stream. 
    Onze moderator plaatst in de chat van Vimeo de url en code van Mentimeter
     

De hele sessie wordt opgenomen en na afloop gepubliceerd op onze website voor andere belangstellenden. 
Bij deelname aan de sessie ga je akkoord met het feit dat we eventueel ook jouw bijdrage opnemen en later publiceren.