Industrial Studios staat bekend om de grootsheid, maar sinds kort kan er ook gekozen worden om de studio te downsizen! Dit werd al gedaan voor de bewonersbijeenkomst van Schipper Bosch, het moederbedrijf van Industriepark Kleefse Waard. De achtergrond die wordt geplaatst bestaat uit kleine sliertjes en zodoende wordt het diepte effect van de hal bewaard. De kleinere setting is zoals altijd te branden in de eigen huisstijl van de opdrachtgever.

Nieuw pakket
Voor de kleinere online bijeenkomsten hebben we dus nu dit nieuwe pakket: ‘Start’. Ook bij dit pakket is een professionele uitstraling gegarandeerd en voorzien van technische assistentie en een geluid- en videotechnicus.

Vergaderen
Naast dit pakket is er nu ook de mogelijkheid om te vergaderen of een presentatie te geven op onze unieke locatie. Door de grootte van de studio is het mogelijk om met maximaal 25 collega’s fysiek te vergaderen.

GeĆÆnteresseerd?
Vraag de brochure aan of neem voor meer informatie contact met ons op door te mailen naar info@industrialstudios.nl of te bellen naar 026 362 92 12. Hopelijk tot snel bij Industrial Studios!