Op events.nl verscheen het volgende bericht over Industrial Studios.

Een kleine maand geleden hebben Industriepark Kleefse Waard (IPKW)Nightlife Productions en Mirage de deuren geopend van de Industrial Studios. Het nieuwe initiatief is goed ontvangen en de eerste succesvolle online evenementen hebben inmiddels plaatsgevonden. 

Eindeloze mogelijkheden

Binnen de industriële studio van 1.800 m2 zijn de mogelijkheden eindeloos. Tijdens de livestream van INNOVATE Meetup kwam dit goed naar voren. Door gebruik te maken van 5 verschillende settings werd een energieke en dynamische uitzending neergezet. De ruimtes rondom de studio werden optimaal gebruikt, van de entree buiten tot de grote naastgelegen hal met daartussen als centrale punt de studio. De volledige uitzending is via deze link terug te kijken.

Uniek

De studio is niet alleen geschikt voor inhoudelijke events, maar kan ook goed gebruikt worden voor het showen van grote producten zoals auto’s, machines en innovaties. Door de beschikbare ruimte is het mogelijk om grote decormaterialen onderdeel uit te laten maken van je programma. Haal alles wat je de kijker wil laten zien naar de studio! Is de studio te klein voor jouw concept of programma? Er zijn zelfs mogelijkheden om de naastgelegen hal van 5.000 m2 erbij te betrekken. Perfect voor een dynamisch programma waarbij bijvoorbeeld stil wordt gestaan op verschillende plekken.

Hybride events

Naast de mogelijkheden voor verschillende settings en objecten is Industrial Studios natuurlijk ook geschikt om bezoekers toe te laten op het moment dat de regels dat toelaten. Er is in de studio namelijk voldoende ruimte voor events tot 100 bezoekers. Door de beschikbare ruimte en de aanwezige techniek is Industrial Studios ook zeker in de toekomst een interessante plek voor je hybride events.