Als stagiair evenementenmedewerker ben je werkzaam bij Industriepark Kleefse Waard (IPKW). IPKW is een prijswinnend bedrijventerrein waarop meer dan 90 gespecialiseerde bedrijven zijn gevestigd in de productie en/of cleantech industrie. Dit zie je zowel in de bedrijven als de events terug komen. Op dit park zijn zowel kleinere kant-en-klare ruimtes als volledige lege fabriekshallen te huur. Deze ruimtes bieden mogelijkheden om zowel kleinere als grotere evenementen te organiseren.

Op het park is ook Industrial Studios gevestigd. Dit is een volledig ingerichte en bemande studio in een sfeervolle industriële hal. Deze professionele ‘plug and play’ studio is geschikt voor livestream, opnames, fysieke of hybride events en te gebruiken voor diverse doeleinden. Bijvoorbeeld een online presentatie, webinar of award- en talkshows.

Industrial Studios is een label van Industriepark Kleefse Waard (IPKW) en Nightlife Productions. Door onze kennis en ervaring te bundelen kunnen we organisaties helpen en ontzorgen bij het realiseren van hun (online) evenement in een industriële en stoere omgeving. Meer informatie over de studio vind je op deze site.

Taken

Als stagiair voer je verschillende werkzaamheden uit op het gebied van evenementen. Denk aan het facilitair voorbereiden van bijeenkomsten, contact en afstemming met opdrachtgever, afstemming met leveranciers, zoals de catering, offertes maken, draaiboeken opstellen en overige facilitaire zaken.

Daarnaast organiseer je samen met de eventmanager een breed scala aan evenementen; evenementen die we vanuit IPKW zelf organiseren of vanuit een externe opdrachtgever. Dit gaat met name om events in de Industrial Studios op IPKW.

Het betreft een meewerkstage, geen afstudeerstage. Je bent werkzaam bij IPKW facility services en je maakt onderdeel uit van het parkmanagement van IPKW. Het parkmanagement bevindt zich centraal op het park tussen de bedrijven in een dynamische omgeving.

Vereisten

– MBO of HBO 3e jaar, voorkeur een event- of facilitaire opleiding;
– Jij bent in staat zelfstandig te werken;
– Jij bent een organisator met goede communicatieve vaardigheden;
– Jij neemt initiatief en bent flexibel.

Wij bieden…

Wij bieden je een bijzondere en uitdagende werkomgeving die volop in beweging en in ontwikkeling is. Je komt terecht bij een jonge organisatie met een open en informele sfeer.  Startperiode bij voorkeur begin september 2023 voor een periode van minimaal 5 maanden, stagevergoeding beschikbaar.

Kom je ons team versterken? Stuur je motivatiebrief en CV naar Cas van Horck: cas@ipkw.nl. Voor vragen kun je contact opnemen via 06- 52368292. Uitgebreide informatie over IPKW is te vinden op www.ipkw.nl.